Agenda

Zondag 12 maart 2023: Diverse zangleerlingen van MusicBlvd zullen voor u optreden in Strandplaats Nederzandt te Noordwijk aan het Langevelderslag.

Aanvang: 14:00 uur

Toegang: gratis (het wordt uiteraard gewaardeerd als u wel een consumptie neemt)

Zaterdag 19 november 2022: Jubileumuitvoering "Night of the Proms Noordwijk 2022". Tijdens dit jubileumconcert treden veel getalenteerde leerlingen op begeleid door het orkest van Crescendo. De muziek is zeer gevarieerd, zodat er voor iedereen iets te genieten valt: zowel pop als klassiek, filmmuziek en meezingers maar ook mooie en gevoelige symfonische (rock-) nummers en uiteraard onze musicalkidz. In de pauze wordt u verwend met een smakelijke verrassing. Toegang: 5,- per zitplaats.

 

Zaterdag 11 juni 2022 21:15 uur: Uitvoering van de musical "Terug naar school" in theater de Muze, uitgevoerd door de Talentz musicalleerlingen van MusicBlvd.

Entree 7,-

 

Zaterdag 11 juni 2022 18:30 uur: Uitvoering van de musical "Chaos in het heksenbos" in theater de Muze, uitgevoerd door de Kidz en Teenz musicalleerlingen van MusicBlvd. Entree 5,-

 

 

Zaterdag 12 juni 2021 en 19 juni 2021: Uitvoering van de musical "het wonderlijke avontuur van Alyce" in theater de Muze, uitgevoerd door de musicalleerlingen van MusicBlvd. Het verhaal gaat over een meisje die in slaap valt in de tuin en dan allerlei spannende, leuke en ontroerende verhalen meemaakt totdat zij wakker wordt gemaakt en dan blijkt dat zij alles heeft gedroomd. Of toch....

Zondag 15 december 2019 15:30 uur: Kerstconcert in de Oude St. Jeroens kerk (tegenover het gemeentehuis) aan de Voorstraat 44 te Noordwijk. Tijdens dit concert treden de viool-, musical-, zang- en pianoleerlingen van muziekschool MusicBlvd solo op en/of samen met het B-orkest van harmonie Crescendo. Dit alles in een gezellige kerstsfeer. Entree: gratis. (aan het einde van het concert kan er een vrijwillige bijdrage gedaan worden om de kosten te verlichten).

 

Woensdag 11 december 2019 17:30 uur: Optreden van Claire op piano en Merel met zang en pianospel tijdens het spraakzaam diner dat speciaal op deze dag georganiseerd werdt om de bewoners van verzorgingshuis St. Jeroen in contact te brengen met ook mensen buiten hun eigen contacten. Claire speelde muziek van o.a. Einaudi en Jan Tiersen en een eigen gecomponeerd stuk. Merel zong en speelde o.a. "Let it be" en "Mag ik dan bij jou". Dit werd volop gewaardeerd door alle aanwezigen.

 

Zondag 3 november 2019 15:00 uur: Jazz Jamsessie in het restaurant Pitch van de golfclub aan de van Berckelweg 38 te Noordwijk. Iedereen die met zijn instrument mee wil jammen is welkom. En uiteraard is ook iedereen welkom die geen instrument bespeelt, maar een zondagmiddag wil genieten van mooie muziek en een lekker drankje en/of hapje. Entree: gratis.

Zomervakantie 2019: Het nieuwe les-seizoen 2019- 2020 start weer in de week van 09 september 2019. Check voor de juiste data en tijdstippen de startbrief die je van ons ontvangt. Jullie zijn dan weer volop welkom bij MusicBlvd en we wensen je weer een leerzaam en bovenal gezellig muzikaal jaar toe.

Zondag 7 juli 2019 14:00 uur:  Voorspeeldag van de zangleerlingen van MusicBlvd in het Windkrachthuis aan de Hoofdstraat 8 te Noordwijk (het oude buurthuis van de kerk) je neemt hiervoor de ingang aan de kant van de Huis ter Duinstraat (naast de kerk).

* 29 juni 2019 14:00 uur  Voorspeeldag pianoleerlingen in het cultuurcafé aan de Keuvel 1 te Noordwijk. Ook het klassiek ensemble Jeu de Boulevard zal een tweetal nummers ten gehore brengen. Toegang: gratis

* Zaterdag 8 juni 2019 om 19:00 uur treden de musical leerlingen van MusicBlvd op in theater de Muze aan het Wantveld 2 te Noordwijk met de musical "het Portaal".

De musical “het Portaal” gaat over de tweeling Kim en Keet die stage lopen in een laboratorium, waar gewerkt wordt aan een dimensie-portaal. Kim is de verstandigste van de twee en Keet is een beetje roekeloos waardoor ze vaak in de meest onhandige situaties terechtkomen. Dat gebeurt dus ook tijdens hun stageperiode. Door een ongeluk in het laboratorium reizen beiden door verschillende dimensies via het portaal. Zo komen zij in de Rock & Roll-, Sprookjes-, Onderwater- en Zombie werelden terecht. Zou iemand in één van deze werelden de tweeling kunnen helpen het portaal te repareren en hen weer thuis te brengen ?

Kaarten a € 5,- zijn te verkrijgen door je reservering op te geven via de knop "contact" op deze website of te kopen via de theaterkassa van de Muze.

* 17 februari 2019 15:00 uur: Jazz Jamsessie in het gezellige restaurant Pitch van de Golfclub aan de van Berkelweg te Noordwijk. Tot 18:00 uur.

Iedereen die gezellig mee wil jammen op bekende jazz nummers en zijn of haar instrument goed beheerst is gratis welkom om mee te spelen.

* 25 november 2018 15:00 uur: Jazz Jamsessie tot 18:00 uur in Restaurant Pitch, aan de van Berkelweg 38 te Noordwijk (bij de golfbaan). Iedereen die met zijn instrument of stem lekker wil meejammen is welkom om gratis mee te spelen. De middag wordt geopend door de Noordwijkse formatie Jazz Apps. Uiteraard is ook iedereen gratis welkom die geen instrument bespeelt maar gezellig wil genieten van mooie Jazz muziek. De zangeressen die hierbij optreden zijn Manon Gelevert en Nikki Waalewijn die hun opleiding genoten bij MusicBlvd.

 

* 17 november 2018 20:00 uur: Space-concert in Space Expo aan de Keplerlaan te Noordwijk. 

In het kader van Noordwijk Spacejaar 2018 verzorgt muziekschool MusicBlvd op deze avond een zeer afwisselend concert van klassieke-, pop-, rock- en singer-songwriter- muzieknummers die allemaal met space te maken hebben. En dit midden tussen de raketten. Een unieke zaterdagavond die tot ver in de toekomst in ieders geheugen zal blijven doorreizen.

* 04 november 2018 11:00 uur: Optreden zangeres Nikki Waalewijn van MusicBlvd tijdens Brunchshow Zimbabwe Experience in Grandcafé de Burcht te Leiden ten bate van het goede doel. De opbrengst van deze brunchshow komt ten goede aan stichting Miva voor het aanschaffen van een auto om gehandicapte kinderen naar school te rijden in Zimbabwe. Tevens heeft MusicBlvd tijdens deze Brunchshow bijgedragen aan 5 gratis djembé workshops.

* 03 september 2018: Start nieuwe lesseizoen 2018 - 2019. Jullie zijn allemaal weer volop welkom voor een onvergetelijk leuk muzieklesjaar.

* 08 juli 2018 14:00 uur: Voorspeelmiddag zangleerlingen Martina, Geert, Evie, Dirk en Rosemarijn van MusicBlvd in het Cultuurcafé aan de Keuvel 1 te Noordwijk. Voor u zullen nummers van traditioneel-, singer/songwriter-, musical-, pop- tot aan rockmuziek ten gehore worden gebracht. Entree: gratis

* 30 juni 2018 15:00 uur: Voorspeelmiddag piano- en dwarsfluitleerlingen MusicBlvd in het Cultuurcafé aan de Keuvel 1 te Noordwijk. Voor u zullen een aantal van onze piano- en dwarsfluitleerlingen optreden en nummers van klassiek-, traditioneel-, musical- tot aan popmuziek ten gehore brengen. Entree: gratis

* 17 juni 2018 14:00 uur: Mini-concert zangeressen Marah en Martina van muziekschool MusicBlvd in het Cultuurcafé / boekhandel van der Meer aan de Keuvel 1 te Noordwijk. Marah zal zichzelf ook begeleiden op gitaar. Entree: gratis

* 10 juni 2018 16:30 uur: Optreden van pianoleerlingen Claire, Koen, Christiaan en Sophie van muziekschool MusicBlvd in de Oude Jeroenskerk aan de Voorstraat te Noordwijk tijdens de open tuinmarkt onder de Linden. Entree: gratis.

10 juni 2018 15:00 uur: Optreden van pianoleerlingen Claire, Koen, Christiaan en Sophie van muziekschool MusicBlvd in de Oude Jeroenskerk aan de Voorstraat te Noordwijk tijdens de open tuinmarkt onder de Linden. Entree: gratis.

* 10 juni 2018 16:50 uur: Optreden van vioolensemble Violini di Mare van muziekschool MusicBlvd in de Oude Jeroenskerk aan de Voorstraat te Noordwijk tijdens de open tuinmarkt onder de Linden. Entree: gratis.

*  10 juni 2018 16:00 uur: Optreden van vioolensemble Violini di Mare van muziekschool MusicBlvd in de RK Jeroenskerk aan de van Limburg Stirumstraat te Noordwijk tijdens de open tuinmarkt onder de Linden. Entree: gratis.

* 9 juni 2018 11:30 uur: Presentaties musical leerlingen van muziekschool MusicBlvd  in theater de Muze aan het Wantveld 2 te Noordwijk. De musical leerlingen zullen een tweetal presentaties uitvoeren van hetgeen zijn zij geleerd hebben op het gebied van zang, dans en toneel. Zaal open om 11:20 uur. Entree: gratis voor ouders/familie/vrienden. 

* 13 mei 2018 15:00 uur: Jazz Workshop in café de Wels aan de Abraham van Royenstraat 6 te Noordwijk met aansluitend een Jamsessie met als doel amateurmusici (jong en oud) een podium te bieden waar men elkaar kan ontmoeten, samen muziek maken en zich muzikaal kunnen ontwikkelen. Speelplezier staat voorop! Entree Jazz Workshop van 15:00 tot 16:00 uur: 7,50 euro.

Entree Jamsessie:van 16:00 uur tot 18:00 uur: gratis.

Na afloop kan met eventueel nog genieten van een dagschotel voor de speciale gereduceerde prijs van 8 euro.

* 15 april 2018 14:30 uur: Optreden van zangkoor de hoge noot begeleid door pianodocente Arda Friederich van muziekschool MusicBlvd in de Oude Post aan de Hoofdstraat 99 te Sassenheim. De bewoners worden getrakteerd op een feest van herkenbare oudhollandsche meezingers.

* 25 maart 2018 15:00 uur: Jazz Workshop in café de Wels aan de Abraham van Royenstraat 6 te Noordwijk met aansluitend een Jamsessie met als doel amateurmusici (jong en oud) een podium te bieden waar men elkaar kan ontmoeten, samen muziek maken en zich muzikaal kunnen ontwikkelen. Speelplezier staat voorop! Entree Jazz Workshop van 15:00 tot 16:00 uur: 7,50 euro.

Entree Jamsessie:van 16:00 uur tot 18:00 uur: gratis.

Na afloop kan met eventueel nog genieten van een Jazz Workshop dagschotel voor de speciale gereduceerde prijs van 8 euro.

10 maart 2018 11:00 uur: Open musical lessen voor de jeugd van 10 tot 14 jaar in de Erato zaal op de eerste verdieping van het cultureel centrum via de zij-ingang van de Muze. De open lessen worden ook gegeven op de zaterdagen 20 en 27 januari. Deelname voor 3 open lessen van 1,5 uur is geheel gratis.

* 10 maart 2018 10:00 uur: Open musical lessen voor de jeugd van 7 tot 9 jaar in de Erato zaal op de eerste verdieping van het cultureel centrum via de zij-ingang van de Muze. De open lessen worden ook gegeven op de zaterdagen 20 en 27 januari. Deelname voor 3 open lessen van 1 uur is geheel gratis.

* 19 december 2017 19:00 uur: Optreden vioolensemble Violini del Mare, zangeres Martina Zelissen, zangeres Anne van de Meent en zangers/gitarist Sjaak Caspers treden op met kerstachtige nummers in de ontmoetingsruimte van Verzorgingshuis St. Jeroen aan het St. Jeroensplein 1 te Noordwijk.

Het wordt een gezellig uurtje volop mooie vioolmuziek begeleid op piano, mooie kerst- en andere sfeervolle zang en gitaarmuziek. Toegang: gratis 

17 december 2017 16:00 uur: Optreden van zangeres Evie Brussee in Galerie Klooster aan de kop van de Hoofdstraat te Noordwijk voor het goede doel: Het vergeten kind. De doelstelling is om nog deze dag het streefbedrag van 10.000 euro bijeen te brengen om alle kinderen in Nederland een fijne en probleemloze jeugd te kunnen geven. Kom gezellig langs voor een live donatie en te genieten van mooie zang of

steun deze actie ook via: https://actie.hetvergetenkind.nl/team/transfornation-energia-positiva-nederland

  

* 22 november 2017 20:00 uur: Jazz Workshop in de foyer van hotel-restaurant Royal aan de Voorstraat in Noordwijk. Deze workshop is voor iedereen die zich meer wil verdiepen in de geheimen van de Jazz muziek.

De duur is 3 uur. Het tarief is 30 euro per persoon bij minimaal 10 cursisten per groep. Men dient zich wel vooraf aan te melden via de knop contact

 

* 04 november 2017 20:00 uur: Night of the Proms Noordwijk in theater de Muze aan het Wantveld 2 te Noordwijk.

Tijdens dit jubileumconcert treden veel getalenteerde leerlingen op begeleid door het groot orkest van de Echo der Duinen. De muziek is zeer gevarieerd, zodat er voor iedereen iets te genieten valt: zowel pop als klassiek, filmmuziek en meezingers maar ook mooie en gevoelige symfonische (rock-) nummers en uiteraard onze musicalkids. In de pauze wordt u verwend met een smakelijke verrassing. Toegang: 10 euro per persoon.

* 22 oktober2017 13:00 uur: Voorspeelmiddag zangleerlingen in Nederzandt. Voor u treden een groot aantal zangleerlingen op met vele herkenbare (pop-) songs.

Nederzandt is gelegen aan de Langervelderslag te Noordwijk.

* 02 juli 2017 15:00 uur: (vervallen) Optreden pianoleerlingen van docent Eli van MusicBlvd op het podium van het cultuurcafé aan de Keuvel 1 te Noordwijk. toegang: gratis.

Door ziekte van deze pianodocent wordt dit optreden helaas verzet naar een nog te bepalen andere datum.

* 01 juli 2017 15:00 uur: Optreden piano- en dwarsfluitleerlingen van docenten Arda en Elisabeth van MusicBlvd op het podium van het cultuurcafé aan de Keuvel 1 te Noordwijk. Toegang: gratis.

* 17 juni 2017 19:00 uur: Musical "De Geheimzinnige Bibliotheek" uitgevoerd door de musicalleerlingen van MusicBlvd in de leeftijd van 7 t/m 11 jaar in theater de Muze aan het Wantveld 2 te Noordwijk. In deze musical beleven de kids de wonderbaarlijke belevenis, dat als zij een boek willen lenen in de bieb dat dit verhaal, tot hun grote verbazing, dan ook echt uitkomt. En sterker nog, zij kunnen hier hun eigen invloed op uitoefenen. Je valt van de ene in de andere verbazing. Entree: 5 euro per persoon.

* 17 mei 2017 19:00 uur: Optreden Sjaak Caspers (zang + gitaar) van muziekschool MusicBlvd in woonzorgcentrum st. Jeroen. Er zal een keur aan oudhollandse herkenbare liederen de revue passeren. Meezingen wordt zeer op prijs gesteld. Toegang: gratis.

* 07 mei 2017 15:00 uur: Optreden Arda Friederich op de witte vleugel en Marieke Vis op dwarsfluit op het podium van het cultuurcafé aan de Keuvel 1 te Noordwijk. Sfeervol klassiek concert met werk van Poulenc, Fauré en Gaubert. Toegang: gratis.

* 27 april 2017 14:30 uur: Optreden the Beholders als openingsact van het Havenfestival op Koningsdag in Sassenheim. Vervolgens treden er nog 3 bands op, dus een hele middag genieten van goede muziek op de Haven. Toegang: gratis.

* 21 januari 2017 16:00 tot 19:00 uur: Tijdens de MidWinterShow treden onze beste leerlingen weer op in het gezellige en pittoresk ingerichte Klooster in de kop van de Hoofdstraat in Noordwijk. Voor u zullen een keur aan zang-, gitaar-, piano-, viool-, en musicalleerlingen optreden terwijl u kunt genieten van een hapje en een drankje in een sfeervolle omgeving. Toegang: gratis.

07 januari 2017 15:00 uur: De Noordwijkse singer-songwriter Sjaak Caspers vertolkt met zang en gitaar op geheel eigen wijze bekende oude en moderne songs en laat daarnaast ook een aantal zelfgeschreven nummers horen. Plaats: het cultuurcafé aan de Keuvel 1 te Noordwijk. Toegang: gratis. 

* 18 december 2016 20:00 uur: Finale grote prijs van de Bollenstreek in de regionale poptempel van gebr. de Nobel in Leiden. In de finale staan o.a. the Beholders, waarin een aantal ex-leerlingen van onze muziekschool een bewijs laten horen van hun muzikale kwaliteiten. Komt allen om hen te supporten en tevens te genieten van een hele avond vol muzikale hoogstandjes. 

* 18 december 2016 15:00 uur: In het cultuurcafé aan de Keuvel 1 te Noordwijk treden onze vioolleerlingen voor u op, zowel solistisch alsook in ensemble Violini del Mare, begeleid door pianomuziek op de witte vleugel. Toegang: gratis

* 06 november 2016 17:00 tot 20:00 uur: Benefietoptreden door onze singer-songwriter Marah Seremak tijdens de dinershow die door de communicatiestudenten van de Leidse Hogeschool wordt georganiseerd in restaurant Invitation bij bungalowpark Solassi in Noordwijkerhout. Er kunnen maximaal 100 personen deelnemen aan dit gezellige diner voor slechts 35 euro per persoon. De opbrengst van deze dinershow gaat besteed worden voor het goede doel; een taxibusje om een groep straatkinderen in India naar school te vervoeren. Dus komt allen. Reserveren kan via: 

* 23 oktober 2016 11:30 uur tot 14:00 uur: De zangleerlingen Valerie, Evie, Teun, Nikki, Nicolette, Marah, Roos, Lizzy, Dirk, Roosmarijn en Hilde van MusicBlvd verzorgen diverse mooie zangoptredens in het strandpaviljoen van Nederzandt aan de Langervelderslag te Noordwijk. Het programma is zeer gevarieerd en de leerlingen zingen nummers van o.a. Kinderen voor Kinderen en Charles Aznavour, maar ook hedendaagse top 40 nummers van Meghan Trainor, Sia en Justin Bieber. Iedereen is welkom, de toegang is gratis.

* 8 oktober 2016 11:15 uur tot 11:30 uur: Peutermarkt in de Bibliotheek aan de Akkerwinde in Noordwijk. MusicBlvd verzorgd een Workshop peutertheaterzangdans voor kinderen in de peuterleeftijd. Zij kunnen zich bij deze workshop lekker vrij uiten, bewegen en hun fantasie lekker de vrije loop laten gaan en je zult zien dat deze workshop te snel voorbij is en naar meer smaakt. Toegang: gratis.

* 25 september 2016 12:00 uur tot 18:00 uur: MusicBlvd presenteert zichzelf tijdens het Festival Noordwijk op het terrein van zwembad BinnenZee en het terrein van het oude Bollenbad aan de Nieuwe Zeeweg in Noordwijk. Er staan vele kraampjes van winkeliers en horeca waar van alles te zien en te eten is, er zullen diverse demo's verzorgd worden, maar vooral brengt het bewoners en bezoekers van Noordwijk nog meer met elkaar in verbinding. Toegang: gratis.

* 18 september 2016 15:00 uur: pianoconcert. Arda van Wilsum, pianodocente bij MusicBlvd, bespeelt de vleugel op het podium bij van der Meer / het Cultuurcafé. Zij speelt onder meer een fuga en prelude van J.S.Bach, sonate de Storm van Ludwig van Beethoven, Kinderszenen van R. Schumann en drie stukken uit the Lake District van J.W. Lagerwaard. Toegang: gratis.

* 30 juli 2016: Mini-concert zang door Mayte Lutge en Hilde Betting in het cultuurcafé op de Keuvel 1 te Noordwijk. Zij zullen nummers vertolken van Pink, Caro Emerald, KT Tunstall, Béyonce, Arianne Grande. Begeleiding: Jasper op gitaar.

Aanvang: 15:00 uur Toegang: gratis.

* 02 juli 2016 20:30 uur: Musicalvoorstelling "Ons eigen theater" in theater de Muze te Noordwijk door de TopKidz musicalleerlingen van 10 tot en met 13 jaar. Twee jeugdgroepen strijden met elkaar in een talentenjacht om de felbegeerde eerste prijs: eigen plek op het marktplein om er een eigen theater te kunnen beginnen. Na diverse manipulatiespelletjes lukt het uiteindelijk dat de juiste groep wint. En de oplossing is simpel: samenwerken. Toegang: 7 euro. Kaarten aan de zaal of tot 01 juli te reserveren via info.musicblvd@gmail.com

* 02 juli 2016 18:30 uur: Musicalvoorstelling "Nanny de Vries" in theater de Muze te Noordwijk door de musicalleerlingen van 7 tot en met 11 jaar. Het gaat over een aantal kinderen die het de oppas behoorlijk lastig kan maken. Toegang: 5 euro. Kaarten aan de zaal of tot 01 juli te reserveren via info.musicblvd@gmail.com 

* 11 juni 2016: Akoestisch optreden musicalleerlingen voor het goede doel tijdens de open tuinenmarkt onder de Linden. Zij zullen alom bekende- en musicalsongs zingen uit de musical die zij op 2 juli uit zullen voeren in de Muze.

Aanvang: 15:00 uur in de Grote of Oude St. Jeroenskerk aan de Voorstraat.

Aanvang: 16:00 uur in de RK St. Jeroenskerk aan de van Limburg Stirumstraat te Noordwijk. Opbrengst is voor het goede doel het Picihuis in Roemenië.

* 11 juni 2016: Optreden piano- en dwarsfluitleerlingen in het Cultuurcafé op de Keuvel 1 te Noordijk. Aanvang: 11:00 uur Toegang: gratis.

* 21 mei 2016 Optreden Gitaarleerlingen in het Cultuurcafé op de Keuvel 1 te Noordwijk. Aanvang: 16:00 uur. Toegang: gratis.

* 23 april 2016 Optreden Marah Seremak met singer-songwriternummers bij de opening van het eerste Young Adult Fest in het Cultuurcafé op de Keuvel 1 te Noordwijk. Aanvang: 14:00 uur. Toegang: gratis.

* 28 maart 2016 Deze 2e paasdag akoestische optredens door leerlingen en ex-leerlingen van MusicBlvd tussen 16:00 uur en 16:30 uur. Harmonische- en lichte pop/rock muziek op gitaar, cajon en zang. Voor het publiek tussen de leeftijd van 10 en 70 jaar zeer herkenbare nummers uit de jaren '70 tot nu, afgewisseld met eigen gescheven muziek. Toegang gratis. (er wordt na afloop met de hoed rondgegaan voor een vrijwillige bijdrage)

* 05 maart 2016 Live optredens bij boekhandel van der Meer de Keuvel in Noordwijk door jeugdvioolensemble Violini del Mare en zangleerlingen Evie Brussee en Teun Ruiter om 16:30 uur.

* 28 februari 2016 Akoestisch optreden Lunar in de IJzaal van Paradiso in Amsterdam om 16:30 uur

* 13 februari 2016 Live optreden Vera Marijt jazzpianiste bij boekhandel van der Meer de Keuvel te Noordwijk om 17:00 uur.

* 07 februari 2016 Akoestisch koffieconcert Lunar tussen 14:00 uur en 17:00 uur in de gezellige koffiecorner van de kapel in de kop van de Hoofdstraat bij Galerie Klooster. Toegang gratis

 

* 18 december 2015 Culinaire lichtjesavond in de kapel aan de kop van de Hoofdstraat bij Klooster. Tussen 16:00 uur en 20:00 uur zullen weer vele van de getalenteerde leerlingen van MusicBlvd voor u optreden onder het genot van een hapje en een drankje in een idyllische door kaarslichten verlichte ambiance.

 

* 14 november 2015 Optreden Lunar met zelfgeschreven nummers en covers samen met het orkest van de Echo der Duinen, afgewisseld met dansoptredens van leerlingen van balletschool Jorien Boot. Aanvang 20:00 uur. Entree 10 euro.

 

* 10 oktober 2015 Open dag in onze leslokalen op de eerste verdieping van het cultureel centrum in de Muze - Wantveld 2 te Noordwijk.

Open piano-, viool-, dwarsfluit-, gitaar-, saxofoon- en zanglessen tussen 11:00 uur en 14:00 uur.

 

* 11 juli 2015 voorspeelmiddag van onze zangleerlingen bij Music All In-

Keyserswey 63 - Noordwijk. Toegang gratis.

 

* 05 juli 2015 18:30 uur; live optreden Lunar bij KaagsMuziekFestival op het Kaageiland. Toegang gratis.

 

* 27 juni 2015 mini concerten van zangleerlingen Teun Ruiter, Marah Seremak en Nikita en Alysha van Ast bij Music All In - Keyserswey 63 - Noordwijk. Toegang gratis.

 

* 20 juni 2015 live optreden Lunar bij 's-HeerenLooLands, het feelgoodfestival op de Willem van de Berghstichting aan de zwarteweg te Noordwijk. De entree is slechts 3 euro en wordt totaal besteed aan de aanschaf en opknapbeurt van speeltoestellen voor de kinderen die daar wonen. Komt allen!!!!

 

* 14 juni 2015 live optreden Violini di Mare (vioolleerlingen-ensemble) bij Open Tuinmarkt onder de Linden in Noordwijk. Toegang gratis, er wordt na afloop van het optreden gecollecteerd voor het Willem Alexander Kinderfonds. Ingang Lindenhofstraat.

 

* 14 juni 2015 live optreden musicalleerlingen bij Open Tuinmarkt onder de Linden in Noordwijk. Toegang gratis, er wordt na afloop van het optreden gecollecteerd voor het Willem Alexander Kinderfonds. Ingang Lindenhofstraat.

 

* 13 juni 2015 om 18:30 uur musical "de kleine enge winkel" door onze musicalleerlingen in theater de Muze - Wantveld 2 - Noordwijk. Kaarten a 5 euro te bestellen via info.musicblvd@gmail.com

 

* 06 juni 2015 19:30 uur; live optreden Lunar bij the Northern Live in Muziektheater Rijnstraat 3 - Wijk bij Duurstede. Entree 5 euro.

 

* 06 juni 2015 Voorspeelmiddag pianoleerlingen, dwarsfluitleerlingen en vioolleerlingen bij Music All In - Keyserswey 63 - Noordwijk. Toegang gratis.

 

* 24 mei 2015 12:45 uur; live optreden Lunar bij KiteBoard Open op het strand bij Koningin Astrid Blvd 103 strandafrit 2. Toegang gratis.

 

* 23 mei 2015 20:00 uur; live optreden Lunar bij Noortuks Nachie in de sporthal van SJC aan de lageweg te Noordwijk. Entree 5 euro.

 

* 05 mei 2015 17:30 uur; live optreden Lunar bij bevrijdingspop op het vuurtorenplein in Noordwijk. Toegang gratis.

 

* 14 april 2015 van 13:00 tot 17:00 uur Altzheimer symposium in Corpus Oegstgeest met optredens van Jeu de Boulevard en onze docenten Arda en Elisabeth. Toegang gratis. Alle 420 plaatsen bezet.

 

* 10 april 2015 live optreden van Lunar tijdens uitzending van Radio Alphen.

 

Foto archief

Foto's musical het Portaal

Foto's Noordwijk Space Concert 2018

Hieronder een foto van pianodocente Arda Friederich die al ruim 25 jaar pianolessen verzorgt voor MusicBlvd temidden van een aantal van haar leerlingen. Zij werd tijdens de voorspeeldag op 30 juni 2018 in het cultuurcafé speciaal in het zonnetje gezet en gefeliciteerd met deze mijlpaal en kan nu samen lekker gaan genieten van een mooie voorstelling naar keuze in een theater of concertgebouw naar eigen keuze.

Hieronder een foto impressie van de diverse optredens door de leerlingen tijdens de goed bezochte Mid-Winter Show op 21 januari 2017 in Galerie Klooster.

Hieronder een foto impressie van de gezellige en zeer geslaagde voorspeelmiddag van onze zangleerlingen op 23 oktober 2016

Hieronder een kleine impressie van de 14e musical van MusicBlvd: "Ons eigen Theater" opgevoerd op 2 juli 2016 om 20:45 uur. Hierin schitterden de TopKidz tussen 10 en 14 jaar.

Hieronder een kleine impressie van de 13e musical van MusicBlvd; "Nanny de Vries" opgevoerd op 2 juli 2016 om 18:30 uur. Hierin schitterden de Kids tussen 7 en 11 jaar.

Zaterdag 11 juni 2016 was er om 16:00 uur een optreden van de musicalleerlingen en de TopKidz die een selectie zongen van de liedjes uit de musical "Ons eigen theater" die zij uit gaan voeren op 2 juli in theater de Muze.

Door de nagalm van de RK Jeroenskerk klonk het heel theatraal. 

Zaterdag 11 juni 2016 was er om 15:00 uur een optreden van de musicalleerlingen die een selectie zongen van de liedjes uit de musical "Nanny de Vries" die zij uitvoeren op 2 juli 2016 in theater de Muze.

Door de droge akoestiek van de oude Jeroenskerk klonk het heel mooi en ingetogen.

Zaterdag 11 juni 2016 was er om 11:00 uur een gezellig kofficoncert in het cultuurcafe. Hier traden vele pianoleerlingen en een dwarsfluitleerling op.

Het concert werd afgesloten met een optreden van de docenten Arda en Elisabeth.

MusicBlvd verzorgde voor het goede doel een nieuw speeltoestel op het speelplein van BS Wakersduin een gezellige kinderdisco waar de kids met volle teugen van genoten.

Hieronder een foto-impressie van de optredens in het cultuurcafé op 5 maart 2016 door het jeugdvioolensemble Violini del Mare o.l.v. Geneviéve, begeleid op vleugel door Eli, zanger Teun en zangeres Evie.

De vele bezoekers van de Lichtjesavond in Klooster op 18 december 2015 hebben met volle teugen genoten van de diverse optredens van o.a. de TopKidz

En vele zangeressen zoals o.a. Anna

En we kregen ook nog een spontaan bezoek van de kerstman met twee elfjes die volop genoten van het speciaal voor hen gezongen "zullen wij een sneeuwpop maken"

Nadat we eerst met zijn allen gezellig een patatje hadden gegeten.

volgt

Video archief