Gitaarles Noordwijk

Bij MusicBlvd leer je gitaarspelen op je eigen tempo en in de muziekstijl die jou het beste ligt. Of je nu van klassieke muziek of juist van hippe top 40 muziek houdt, je kan het allemaal leren spelen bij ons.

 

Heb je nog helemaal geen muzikale ervaring: je leert bij ons de basis om op de juiste wijze te leren spelen. Heb je die basis inmiddels in de vingers dan kan je al vrij snel een aantal eenvoudige melodietjes spelen en van daaruit ga je je jezelf steeds verder bekwamen in het lekkere gitaarspel.

 

Kan je al goed gitaarspelen: dan kan je jezelf bij ons steeds verder ontwikkelen in het perfect spelen van uitdagende accoorden of riffs of juist lekker vrij improviseren.

 

Voor tarieven klik hier.

De volgende docenten verzorgen voor MusicBlvd de gitaarlessen:

Ik ben Dirk en gespecialiseerd in Blues-, Jazz- & Rootsmuziek. Ik breng een rijke band- en podiumervaring met mij mee, maar ben evengoed thuis in Klassieke-, Pop-, Rock- en Metalstijlen.

De jongsten en beginners kunnen terecht voor een gedegen muziikale basis en instrumentbeheersing, plezier en muziekkeuze staan daarbij voorop. Gevorderden zijn aan het juiste adres voor de moeilijkere gitaartechnieken en muziektheorie die erop gericht is de eigen creativiteit & improvisatie te ontplooien.

 

Ik ben Remco en gespecialiseerd in o.a. pop- en psychedelische gevoelsmuziek.