Gitaarles Noordwijk

Bij MusicBlvd leer je gitaarspelen op je eigen tempo en in de muziekstijl die jou het beste ligt. Of je nu van klassieke muziek of juist van hippe top 40 muziek houdt, je kan het allemaal leren spelen bij ons.

 

Heb je nog helemaal geen muzikale ervaring: je leert bij ons de basis om op de juiste wijze te leren spelen. Heb je die basis inmiddels in de vingers dan kan je al vrij snel een aantal eenvoudige melodietjes spelen en van daaruit ga je je jezelf steeds verder bekwamen in het lekkere gitaarspel.

 

Kan je al goed gitaarspelen: dan kan je jezelf bij ons steeds verder ontwikkelen in het perfect spelen van uitdagende accoorden of riffs of juist lekker vrij improviseren.

 

Voor tarieven klik hier.

Dit zijn de docenten die bij MusicBlvd de gitaarlessen geven:

* Ik ben Dirk en gespecialiseerd in Blues-, Jazz- & Rootsmuziek. Ik breng een rijke band- en podiumervaring met mij mee, maar ben evengoed thuis in Klassieke-, Pop-, Rock- en Metalstijlen.

De jongsten en beginners kunnen terecht voor een gedegen muzikale basis en instrumentbeheersing, plezier en muziekkeuze staan daarbij voorop. Gevorderden zijn aan het juiste adres voor de moeilijkere gitaartechnieken en muziektheorie die erop gericht is de eigen creativiteit & improvisatie te ontplooien.

* Ik ben Remco, gitarist en docent bij MusicBlvd. Zolang ik mij kan herinneren heeft muziek en de gitaar mij geboeid. Ik ben op jonge leeftijd begonnen met gitaarspelen en doe dit nog steeds met veel passie (al meer dan 20 jaar). Ik ben in 2012 begonnen met gitaarles geven. In die periode werkte ik daarnaast als geluidstechnicus in alle theaters en popzalen van Nederland. De ervaring die ik daar heb opgedaan gebruik ik tegenwoordig in mijn eigen homestudio, waar ik opneem en afmix voor diverse artiesten. Daarnaast treed ik natuurlijk ook regelmatig op.

In de gitaarles vind ik het belangrijk om plezier te hebben en zo snel mogelijk aan de slag te gaan met liedjes spelen.