Theater- en Musicalles Noordwijk

Bij MusicBlvd leer je lekker ontspannen in je eigen tempo zingen, dansen en toneelspelen zodat je lekker vrijuit kunt improviseren en als je dat wilt een echte theaterster kunt worden. Maar ook als je dat niet wilt, dan is het iedere week toch weer samen gezellig en ontspannen lekker met elkaar bezig zijn en dat is in ieder geval goed voor je zelfvertrouwen en je sociale vaardigheden. Ook voor volwassenen.

 

Heb je nog helemaal geen musicale ervaring: je leert bij ons de basis om op de juiste wijze te leren spelen. Heb je die basis inmiddels in de vingers dan kan je al vrij snel kiezen voor bijvoorbeeld een solo nummer zingen of dansen. Maar je kan jezelf ook steeds verder bekwamen in het improviserende theaterspel.

 

Kan je al goed spelen: dan kan je meedoen met onze masterclass: Talentz. Hierin kan je jezelf steeds verder ontwikkelen in het perfect spelen van uitdagende stukken of juist lekker vrij improviseren en op die manier bijvoorbeeld de lachers op je hand krijgen. Je krijgt hier extra veel tips & trics om hier echt verder in te komen. Je krijgt les van professionele musicaldocenten die vanuit de praktijk ervaring hebben als actrice en coach en waar jij dus je voordeel mee kunt doen. Wil je hier ook aan meedoen, meld je dan aan via het contactformulier om auditie te komen doen.

 

Tarieven:

Musicalgroep 1 (kidz): ongeveer 7 t/m 8 jaar

Per jaarcursus van 40 lessen van 1 uur:  totaal € 165,- (4,13 per lesuur)

 

Musicalgroep 2 (teenz): ongeveer 9 t/m 10 jaar

Per jaarcursus van 40 lessen van 1,5 uur: totaal € 250,- (4,17 per lesuur)

 

Musicalgroep 3 (puubz): ongeveer 11 t/m 12 jaar

Per jaarcursus van 40 lessen van 1,5 uur: totaal € 280,- (4,67 per lesuur)

 

Musicalgroep 4 (talentz): 12+ jaar

Per jaarcursus van 40 lessen van 1,5 uur: totaal € 295,- (4,92 per lesuur)

 

Betaling vindt plaats per gemakkelijke automatische incasso in 10 gedeelten gedurende het les-seizoen.

 

Proeflessen:

Neem voor 3 gratis proeflessen contact op met de coördinator op: 06-51 778 669.

 

Dit is de docent die bij MusicBlvd musicallessen geeft:

* Hoi daar ! Ik ben Benita.

Ik ben 23 jaar en ik ben afgestudeerd als musicalperformer aan the Dutch Academy of Performing Arts. Ik heb onder andere jarenlang animatiewerk gedaan op de Zandstuve in Rheeze. Mijn hoofddiscipline is drama en dat is dan ook waar wij het meest mee aan het werk zullen gaan als ik er ben !

Ik vindt het supertof om met de leuke groep kids een voorstelling neer te mogen zetten en samen te lachen in de lessen !

Tot snel !

Hieronder volgt een video opname van een ouder van één van de leerlingen.