Pianoles Noordwijk

Bij MusicBlvd leer je pianospelen op je eigen tempo en in de muziekstijl die jou het beste ligt. Of je nu van klassieke muziek of juist van hippe top 40 muziek houdt, je kan het allemaal leren spelen bij ons.

 

Heb je nog helemaal geen muzikale ervaring: je leert bij ons de basis om op de juiste wijze te leren spelen. Heb je die basis inmiddels in de vingers dan kan je al vrij snel een aantal eenvoudige melodietjes spelen en van daaruit ga je je jezelf steeds verder bekwamen in het mooie pianospel.

 

Kan je al goed pianospelen: dan kan je jezelf bij ons steeds verder ontwikkelen in het perfect spelen van uitdagende klassieke stukken of juist lekker vrij improviseren in de jazzmuziek. 

 

Voor tarieven klik hier.

 

De volgende docenten verzorgen voor MusicBlvd de piano- en keyboardlessen:

* Ik ben Arda en geef ongeveer 27 jaar pianoles en keyboardles aan de muziekschool van Noordwijk met nog evenveel plezier als zo'n 35 jaar geleden. In 1978 behaalde ik mijn diploma aan het Sweelinck Conservatorium als docerend musicus piano. Ik geef pianoles in verschillende stijlen zoals klassiek, pop, blues en improvisatie aan alle leeftijdscategorieën. 

Ik heb ook veel ervaring opgedaan in het lesgeven aan kinderen met leerproblemen zoals concentratiestoornissen, dyslectie en andere problemen zoals autisme, add en adhd.

In de eerste plaats geldt dat plezier vooraan staat bij het muziek maken. 


* Ik ben Eli en geef ruim 25 jaar pianoles, o.a. ook aan het conservatorium van Rotterdam. Ik studeerde zelf klassiek piano aan het Koninklijk Conservatorium bij Naum Grubert en Toos Onderdenwijngaard. Ik ben welliswaar van origine klassiek geschoold, maar heb mijzelf in de loop der jaren bekwaamd in de Jazz- en vrije improvisatie. Mijn manier van lesgeven kenmerkt zich door het gezellig samen steeds verder technisch perfectioneren van het pianospel.

Naast mijn werkzaamheden als docent en uitvoerend musicus, ben ik ook muziektheoreticus en componist/arrangeur.