Pianoles Noordwijk

Bij MusicBlvd leer je pianospelen op je eigen tempo en in de muziekstijl die jou het beste ligt. Of je nu van klassieke muziek of juist van hippe top 40 muziek houdt, je kan het allemaal leren spelen bij ons.

 

Heb je nog helemaal geen muzikale ervaring: je leert bij ons de basis om op de juiste wijze te leren spelen. Heb je die basis inmiddels in de vingers dan kan je al vrij snel een aantal eenvoudige melodietjes spelen en van daaruit ga je je jezelf steeds verder bekwamen in het mooie pianospel.

 

Kan je al goed pianospelen: dan kan je jezelf bij ons steeds verder ontwikkelen in het perfect spelen van uitdagende klassieke stukken of juist lekker vrij improviseren in de jazzmuziek. 

 

Voor tarieven klik hier.

 

Dit zijn de docenten die bij MusicBlvd  de piano- en keyboardlessen geven:

* Ik ben Arda en geef ongeveer 27 jaar pianoles en keyboardles aan de muziekschool van Noordwijk met nog evenveel plezier als zo'n 35 jaar geleden. In 1978 behaalde ik mijn diploma aan het Sweelinck Conservatorium als docerend musicus piano. Ik geef pianoles in verschillende stijlen zoals klassiek, pop, blues en improvisatie aan alle leeftijdscategorieën. 

Ik heb ook veel ervaring opgedaan in het lesgeven aan kinderen met leerproblemen zoals concentratiestoornissen, dyslectie en andere problemen zoals autisme, add en adhd.

In de eerste plaats geldt dat plezier vooraan staat bij het muziek maken. 

 

* Ik ben Eli en geef ruim 25 jaar pianoles, o.a. ook aan het conservatorium van Rotterdam. Ik studeerde zelf klassiek piano aan het Koninklijk Conservatorium bij Naum Grubert en Toos Onderdenwijngaard. Ik ben welliswaar van origine klassiek geschoold, maar heb mijzelf in de loop der jaren bekwaamd in de Jazz- en vrije improvisatie. Mijn manier van lesgeven kenmerkt zich door het gezellig samen steeds verder technisch perfectioneren van het pianospel.

Naast mijn werkzaamheden als docent en uitvoerend musicus, ben ik ook muziektheoreticus en componist/arrangeur.

* Ik ben Fenna en ben afgestudeerd aan het Conservatorium, waar ik piano heb leren spelen. Nu mag ik bij MusicBlvd die kennis doorgeven aan beginners en enthousiastelingen, jong en oud, die het leuk lijken om het instrument te leren kennen en de basisbeginselen te leren.

Het allerbelangrijkste vind ik het plezier in de les en op niveau uitleggen aan de leerling.

Kom gezellig op proefles en dan bespreken we wat jou leuk lijkt om te spelen. Tot dan !